Ny suppleant…

 Nyheter  Kommentarer inaktiverade för Ny suppleant…
mar 182019
 

Valberedningen söker en suppleant till Brf Björkens styrelse

 

Om Du vill vara med och påverka föreningens framtid har Du nu chansen. Vi söker en ny representant till styrelsen och vår förhoppning är att hitta en kompetent person som är villig att ställa upp redan nu till våren.

 

Vi ser gärna att Du är ekonomiskt lagd, har kunskap om upphandlingar och/eller har kännedom om fastigheter. Du får också gärna ha erfarenhet av tidigare styrelsearbete.

 

Kontakta vänligen någon av oss ifall du är intresserad.

 

Catrin Welin – 0702882408, tettchis@hotmail.com

Lennart Svensson – 0702683286, ls@eless.se

Liljana Joncevska – 0735828427, lil58jon@gmail.com

 

 Posted by at 18:59

Årsstämman 2019…

 Nyheter  Kommentarer inaktiverade för Årsstämman 2019…
mar 182019
 

Årets årsstämma kommer att gå av stapeln onsdagen den 24 april kl. 17:30 och kommer att hållas på Mughals (fd Charlies). Anmälningslappar kommer som vanligt i brevlådan tillsammans med årsredovisningen. Kom ihåg att skriva ditt lägenhetsnummer på talongen (det som står på porttelefonlistan och din brevlåda).

Man kommer att få välja en varmrätt bestående av antingen fisk (spättafilé med remouladsås och kokt potatis) eller kött (Fläskfilé med rödvinsky, bearnaisesås och pommes). Svara  genom att lägga lappen i vita brevlådan utanför porten (mot innergården) på Slottsgatan 127. Varmt välkomna!

 Posted by at 18:57

Sophantering…

 Nyheter  Kommentarer inaktiverade för Sophantering…
mar 182019
 

Vi har en grupp från styrelsen som ser över sophanteringen. De kikar på olika alternativa lösningar för att på sikt kunna stänga sopnedkasten.

 Posted by at 18:56

Garaget…

 Nyheter  Kommentarer inaktiverade för Garaget…
jan 182019
 

Det har framkommit att en del laddar sina bilbatterier i garaget. Vi vill påminna om att det är förbjudet och mycket farligt och utgör en stor brandfara (det bildas vätgas som är lättantändligt)! Var rädda om era egna samt andras bilar! Ladda inte i garaget!

Använd heller inte kupévärmare i garaget då de drar väldigt mycket el! Det ska heller inte behövas i ett varmgarage/Mvh styrelsen

 Posted by at 11:41

Element…

 Nyheter  Kommentarer inaktiverade för Element…
jan 182019
 

Det har kommit frågor om luftning av element och reglerna är att den boende ombesörjer detta själv. Vill man kan man ringa tex Riksbyggen och be dom utföra detta, men då kostar det ca 700 kronor!

 Posted by at 11:26

Felanmälan…

 Nyheter  Kommentarer inaktiverade för Felanmälan…
jan 182019
 

Ring helst felanmälan på dagtid och på vardagar då jourtid kostar mycket extrapengar! Är det akut och måste åtgärdas direkt är det förstås tillåtet! Mycket kan dock vänta till närmaste vardag och då är vi tacksamma om ni avvaktar!

 Posted by at 11:25

Byte av leverantörer…

 Nyheter  Kommentarer inaktiverade för Byte av leverantörer…
jan 182019
 

Styrelsen har beslutat om byte av leverantörer till yttre fastighetsskötsel samt nyckelleverantör. Detta på grund av att fastighetsskötseln inte varit helt tillfredsställande de senaste åren och vid upphandling sparar vi dessutom väsentligt med pengar!

Byte av låsleverantör beror på att vår dåvarande flyttat från Trädgårdsgatan ut till Risängen och vi behövde ha en butik på promenadavstånd! Vi jämförde flera och valde Norrköpings Låsverkstad AB som ligger på Butängen (nära Leons gatukök)! Telefonnummer finns under fliken Kontakt!

 Posted by at 11:24

Anticimex…

 Nyheter  Kommentarer inaktiverade för Anticimex…
jan 022019
 

Problemet med råttor på gården

Anticimex har satt ut råttfällor på gården.  De ser ut som små betonglådor, dessa skall stå i tre år, sedan bedömer Anticimex att råttorna är borta. Det är nu viktigt att ingen matar fåglar eftersom denna mat även livnär råttorna!!

Det är viktigt att ni ringer Anticimex om ni uppmärksammar råttor på gården (telefonnummer 011-36 74 00)! Då kommer de ut och genomför en sanering genom att lägga ut gift i våra betonglådor!

Styrelsen för Rb brf Björken

 Posted by at 21:15